Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ιστιοπλοΐας

Με τα μαγευτικά γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου της Κασσάνδρας-Σιθωνίας, οι παραλίες της Χαλκιδικής θα σας αφήσουν άφωνους. Από τη στιγμή που βρίσκεστε στη δυτική ακτή, τα ηλιοβασιλέματα είναι σχεδόν πάντα αξέχαστα. Από την άλλη πλευρά, στο παλιό χωριό της Νικήτης θα περιπλανηθείτε γύρω από τα πέτρινα σπίτια και τα στενά σοκάκια.

Η Απόλυτη Εμπειρία Ιστιοπλοΐας: Ζήστε την απόλυτη ημερήσια εμπειρία ιστιοπλοΐας! Χαλάρωση, ηλιοθεραπεία, κολύμβηση με αναπνευστήρα ή πάρτι είναι μερικές δραστηριότητες που περιλαμβάνει αυτή η κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια εκμάθησης ιστιοπλοΐας. (Διάρκεια 7 ώρες)

Ρομαντική Κρουαζιέρα Ηλιοβασιλέματος: Μην χάσετε την αξέχαστη ρομαντική κρουαζιέρα ηλιοβασιλέματος κάθε απόγευμα στις 18:00. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρουαζιέρας, μπορείτε να απολαύσετε ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, βλέποντας φοβερά χρώματα στον ουρανό. (Διάρκεια 3 ώρες 18:00 - 21:00)

Η Τέχνη της Ιστιοπλοΐας: Ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας σε απόσταση μιας βουτιάς από τη θάλασσα! Οι έμπειροι πλοίαρχοι μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας συστήσουν στην τέχνη της ιστιοπλοΐας, να μοιραστούν τις ειδικές τοπικές γνώσεις τους και να σας καθοδηγήσουν στις υπέροχες παραλίες με τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της Χαλκιδικής. (Διάρκεια 7 ώρες)

Ψάρεμα: Το ψάρεμα είναι ένα ξεκούραστο χόμπι, το οποίο χαλαρώνει τη ψυχή σας και παράλληλα γεμίζει το στομάχι σας με έναν μαγευτικό τρόπο! Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα μέρη ψαρέματος της Σιθωνίας, ενώ απολαμβάνετε όλες τις πολυτέλειες ενός yacht ιστιοπλοΐας. (Διάρκεια 8 ώρες)

Προσφέρεται στα παρακάτω ξενοδοχεία
Royalty Suites Seaside Halkidiki Royalty Suites Loft Halkidiki