Ανακαλύψτε την Αθήνα: Ένας προορισμός, αμέτρητες επιλογές.

Οργανώστε το ταξίδι σας μαζί μας. Με σημείο εκκίνησης το Royalty Hotel Athens δημιουργούμε το ιδανικό ταξίδι για όλες τις απαιτήσεις. Ξεναγήσεις στο κέντρο της πόλης, ημερήσιες εκδρομές στην Κόρινθο, στους Δελφούς, στο Σούνιο και τις Μυκήνες, ιππασία στα προάστια της Αττικής, εκδρομές για μπάνιο και σύντομες περιηγήσεις στα αξιοθέατα της περιοχής, σας υπόσχονται τις πιο αξέχαστες διακοπές. Σε συνεργασία με επαγγελματίες οδηγούς της Chauffeur Greece προσφέρουμε άνετα ταξίδια και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους πελάτες μας. Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες:

Ολοήμερη Ξενάγηση στην Αθήνα: Η ολοήμερη ξενάγηση στην Αθήνα ξεκινά από το Royalty Hotel Athens, με πρώτη στάση την Ακρόπολη το σύμβολο του δυτικού πολιτισμού. Η πανοραμική θέα της πρωτεύουσας και περιήγηση στον Ιερό Βράχο δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Σούνιο: Το Σούνιο είναι μια περιοχή με εξαιρετική θέα και βρίσκεται 60 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Αθήνας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Ναό του Ποσειδώνα, ο οποίος χτίστηκε σε ένα μοναδικό σημείο, απ' όπου σε μια ηλιόλουστη μέρα, μπορείτε να διακρίνετε τουλάχιστον επτά νησιά. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στο beach bar του L'Amico, όπου επίσης έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα σας στο χώρο του εστιατορίου του. (Διάρκεια 8 ώρες)

Πλήρης Ημέρα Ξενάγησης στην Αργολίδα: Μια πλήρης ημέρα ξενάγησης στην Αργολίδα διαρκεί περίπου οχτώ ώρες αφού ξεκινήσει από την πόλη της Αθήνας. Φεύγοντας από την Αθήνα, θα κατευθυνθούμε προς τον Ισθμό της Κορίνθου μέσω του παραλιακού δρόμου του Σαρωνικού Κόλπου. Στο Ναύπλιο μπορούμε να δούμε το Βενετικό Φρούριο, το Μεσαιωνικό Παλαμίδι και το οχυρωμένο νησάκι στο Μπρούτζι, το οποίο επιπλέει στη μέση του κόλπου. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στις Μυκήνες μέσω του Άργους, την παλαιότερη κατοικημένη πόλη στην Ευρώπη. (Διάρκεια 8 ώρες)

Για τους Λάτρεις της Φύσης: Για τους λάτρεις της φύσης, μπορούμε να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στον ξεχωριστό Ιππικό Όμιλο Κουβαρά. Εκεί έχετε την ευκαιρία να κάνετε μάθημα ιππασίας, να απολαύσετε την ξενάγηση στην εξωτική μας φάρμα καθώς και να απολαύσετε το μεσημεριανό σας snack. (Διάρκεια 5 ώρες)

Προσφέρεται στα παρακάτω ξενοδοχεία
Royalty Suites Psyrri Royalty Hotel Athens